Stop FastTrack – Stop TPP – EMERGENCY ACTION ALERT

 

StopFastTrack

Clicking on photo will take you to www.StopFastTrack.COM Take ACTION NOW!!! Your Sovereignty is at stake!

1. NATIONAL TPP CALL SPEAKER AGENDA
SUNDAY, APRIL 26, 2015
7:30 p.m. – 9 p.m. (All times USA Eastern Daylight)
Meeting room and call lines will open 15 minutes before the call begins.

Speakers please call in at least 5 minutes before your scheduled time

Call in first – before you follow the link to the online meeting room
Call-in: 605-562-3140, Speaker-ONLY PIN: 999861#
(Important: Do NOT share the Speaker PIN with anyone; Attendee PIN is 951146#)

MEETING ROOM LINK and TIPS:
Clear your browser cache, update Adobe flash player and enable cookies for AnyMeeting before following this meeting room link:anymeeting.com/423-121-440
(Follow the onscreen prompts but ignore all audio instructions. Click the phone receiver icon, then click “close.”)

Timed Agenda
7:30-7:39 p.m. – Andrea Miller, Call Host; PDAction Updates, call norms, meeting room functions. Introduction of call host team. (9 min.)

7:39-7:42 p.m. – Adam Weissman, TradeJustice – NYC actions report (3 min.)

7:42-7:45 p.m. – Emilianne Slaydon, TPP Media March – Social Media Update; Preview 4/28 TPP Tuesday Twitter Storm (3 min.)

7:45-7:50 p.m. – Kathryn Johnson, Public Citizen’s Global Trade Watch (5 min) Stop Fast Track Report from D.C. – Legislative and Actions Update

7:50-8:05 p.m. – Q & A with Kathryn about House Actions, May Recess, etc. (15 min.)

8:05-8:20 p.m. – Stephanie Burgos, OXFAM America (15 min.) Presentation – Intellectual Property, TPP and Global Health

8:20-8:35 p.m. – Dr. Erik Monasterio, New Zealand (15 min.) Impact of above on New Zealand, Special Considerations

8:35-8:55 p.m. – Q & A with Guest Speakers (20 min.)

8:55-9:00 p.m. – Andrea Miller, Thanks, Wrap-up & Preview of Upcoming Calls (5 min.)

2.CONFERENCE CALL 7:30 pm – Sunday April 26 National Call:https://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx… (Remember to ALWAYS call in FIRST: 605-562-3140 and enter PIN: 951146# for audio, BEFORE you follow the link to the meeting room that you’ll get when you register—the number IS different.)
Kathryn Johnson, Public Citizen, will also join us Sunday with a Fast Track legislative and action update, and Emilianne Slaydon, TPP Media March, will report on the success of the #NoFastTrack social media campaign and upcoming TPP Tuesday Twitter Storm.

www.anymeeting.com
www.anymeeting.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: